Shopping Cart
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Politiemuseum Brugge

COLLECTIE

De collectie te zien in het Brugse politiemuseum kwam tot stand met het samenvoegen van de collecties van Gilliaert Tony, oprichter en beheerder van het museum en van Rudy Everaert, verzamelaar in hart en nieren en bezitter van een van de grootste collecties in Vlaanderen.

• Naast het tentoonstellen van onze enorme collectie uniformen gaande van gemeentepolitie, rijkswacht en veldwacht en lokale en federale politie is het ook onze bedoeling de jeugd wat meer info te verschaffen over de mensen achter het uniform en hen bewust te maken dat al onze politiediensten respect verdienen voor de taken die ze uitvoeren, al gaat het over een wijkagent in Brugge tot een teamleider van de directie special units, deze verdienen hetzelfde respect.